Avoimen Sanghan säännöt

Avoin Sangha on buddhalaisten ylläpitämä uskonnollisesta vakaumuksesta riippumaton keskustelufoorumi, missä voit vaihtaa ajatuksia, kysyä kysymyksiä ja keskustella toisten henkisten etsijöiden kanssa.
Viestiketju Lukittu
Avatar
Santeri
Viestit: 932
Liittynyt: 10 Helmi 2013 05:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Avoimen Sanghan säännöt

ViestiKirjoittaja Santeri » 05 Kesä 2013 03:57

Hei,

YK ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen kaksi artiklaa:

18. artikla.
Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja.

19. artikla.
Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.


USA:n laki koskien viestejä foorumeilla:

US Code Section 230(c)(1), including the Communications Decency Act, which provides owners, administrators, moderators, and posters immunity from any content in here posted by someone else. Each is responsible for their own post and the team has no liability even if administrators and/or moderators fail to remove an alleged offending post.


Tämä merkitsee käytännössä sitä, että jokainen käyttäjä on itse vastuussa omista jutuistaan, eikä foorumin omistajat tai ylläpito. Jokaisen käyttäjän IP-osoite tallentuu serverille ja se voidaan tarvittaessa luovuttaa poliisille.
www.ssaablogi.blogspot.fi

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Informaatio ja säännöt”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija