Syksyn suursiivous

Deletoin WhatsAppini muutama päivä sitten. Minua alkoi ärsyttää nopea tekstaaminen älypuhelimella koska siinä tulee niin paljon kirjoitusvirheitä ja minusta tuntuu etten aina saa ilmaistua itseäni kunnolla. Aika ei riitä! Keskityn toistaiseksi käyttämään enemmän sähköpostia. Olen vuosien mittaan kirjoittanut melko paljon viestejä erilaisille internetin keskutelufoorumeille ja pyrkinyt jättämään selkeän ja ymmärrettävän jalanjäljen taakseni. Yksityisissä chateissa kirjoittelu on aina ollut paljon nopeampaa ja vapaamuotoisempaa. Haluan uudelleenarvioida tätä toimintamallia koska ajauduin hiljattain tilanteeseen jossa väärinymmärryksiä syntyi samanaikaisesti usean ihmisen kanssa.

Siivoilen muutenkin käyttämiäni kommunikaatiopalveluita. Nyt on hyvä hetki vaihtaa puhelinliittymää koska nykyisen liittymäni kuuluvuusalue on erittäin huono tässä asunossa. Tämän lisäksi saan jonkin verran tekstiviestispämmiä josta haluan eroon. Ennakkotilasin myös uuden Sonyn Xperia Z3 puhelimen vaikka se ei mikään maata mullistava tekninen edistysaskel olekaan. Se on kuitenkin parasta mahdollista mitä tällä hetkellä saa ja minun käyttötarkoituksiini sopiva puhelin. Olisin voinut odottaa iPhone kutosta mutta olen jo pidemmän aikaa suunnittellut irtiottoa Applen tuotteista. Tämä ei tarkoita ettenkö yhä arvostaisi omenateknologiaa, mutta meidän välille on vuosien mittaan kertynyt jotain pientä kränää, niin ehkä nyt on aika molempien ottaa etäisyyttä toisiinsa vähäksi aikaa. Joka tapauksessa me eroamme hyvinä ystävinä ja palaamme varmasti yhteen tulevaisuudessa.

Sähköpostiosoitteen vaihtamista olen yrittänyt välttää mahdollisimman pitkälle. Tämä siksi koska Google-tiliini liittyy niin monia tärkeitä palveluita. Nyt kuitenkin tilanne on riistäytynyt siinä määrin käsistä, että loin eilen uuden tilin. Tämä oli kaikkein pisimpään käyttämäni sähköpostiosoite, kaksi tai kolme vuotta. Pidän vanhan osoitteen vieläkin käytössä, mutta en vain enää välttämättä lue sinne saapuvaa postia.

Harkitsin myös että aloitan kokonaan uudella Facebook-profiililla, koska vanhassa profiilisani on satoja minulle tuntemattomia kavereita. En kuitenkaan vielä toistaiseksi näe tähän tarpeeksi hyvää syytä. Miksi se olisi ongelma että on paljon tuntemattomia kavereita? Deletenäppäin viuhuu joskus vähän turhankin ahkerasti kun sille päälle satun. Tässä on kohtaa on syytä laittaa jäitä hattuun ja tarkastella mitä todella kannattaa poistaa ja mitä kannattaa pitää. Mutta älkää ihmetelkö jos Santeri on eräänä päivänä kadonnut Facebookista ja toinen samanniminen Santeri lähettelee uutta kaveripyyntöä.

Olen suunnitellut myös aloittavani kokonaan uuden blogin, joko vain yksinkertaisesti Bloggeriin tai sitten mahdollisesti perustaisin omat verkkosivut. Tämä olisi enemmän minun henkilökohtainen sivustoni kuin avoinsangha.fi joka on kuitenkin yhteistyöprojekti monen ihmisen kanssa. Vaikka jätinkin munkin kaavut luostariin viime vuonna niin Thanavuddho elää yhä. Siinä mielessä tätä blogia ei mielestäni tarvitsisi välttämättä jättää taakse. Thanavuddho kasvaa ja kehittyy. Kuitenkin kaipaan viimeistäkin irtiottoa siitä elämästä. Toivottavasti tämä blogi jää elämään omanlaisenaan tarinana internetiin koska se on osa minun tarinaani. Seuraava blogi on jatkoa tälle!

About the author

Santeri Sulo Akseli Ahola Santeri Sulo Akseli Ahola

Share on Google+3Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook11Share on LinkedIn0Share on Tumblr
'); });
Loading Facebook Comments ...
'); });