Heräämisohjaus @ Open Heart

Ryhmät, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat ilmaiseksi ilmoittaa tulevista tapahtumista.
Baba
Viestit: 17
Liittynyt: 07 Tammi 2016 16:42
Viesti:

Heräämisohjaus @ Open Heart

ViestiKirjoittaja Baba » 07 Tammi 2016 16:50

Moi kaikille,

Open Heart Heräämisohjauksessa on herännyt tähän mennessä 37 ihmistä 39 ohjaukseen osallistuneesta, aikavälillä 4/2014-1/2016. Tutustu aiheeseen nettisivuilla.

Heräämisohjaus: http://www.openheart.fi/212
Näin saavutat valaistumisen: http://www.openheart.fi/227
Hereillä! tarinoita valaistumisesta ja siihen johtaneesta dialogista: http://www.openheart.fi/226

Materiaalit ovat saatavilla myös englanniksi.

Tutkivaa ja kriittistä keskustelua aiheesta löytyy Facebookin "Jooga, meditaatio ja herääminen Suomessa"-ryhmästä.

t. Baba Kim Katami
Open Heart,
http://www.openheart.fi

Baba
Viestit: 17
Liittynyt: 07 Tammi 2016 16:42
Viesti:

Re: Heräämisohjaus @ Open Heart

ViestiKirjoittaja Baba » 13 Tammi 2016 22:32

Se hyvä puoli mikä suuressa kärsimyksessä ja sekaannuksessa on, kuten se kaikki stressi mitä ihmiset nykyisin kokevat, on siinä, että ennen pitkää ihminen tajuaa alkaa etsiä pysyviä, eikä vain hetkellisiä, ratkaisuja ongelmiinsa. Tätä stressaantumista, mielen sekaannusta ja syvää identiteettikriisiä ei ole vaikea havaita kun ihmisiä tarkkailee. Sitä näkee joka puolella.

Hyvä puoli tässä kaikessa sekaannuksessa on se, että koska on olemassa syy sekaannuksen olemassaoloon niin loogisesti ajateltuna on oltava myös keino miten tuo syy poistetaan. Tässä kohtaa kuvaan astuu mielen harjoittaminen eli meditoiminen ja erityisesti minä-harhasta herääminen. Stressiä voidaan helpottaa erinäisten mielen tyyneyttä kehittävien ja rentoutta lisäävien harjoitusten avulla. Voidaan sanoa, että meillä on jo olemassa kulttuuri tätä varten koska joka puolella on joogasaleja, meditaatio- ja mindfulness-kursseja, itämaista terveysliikuntaa ja niin edelleen. Tiedämme jo, että stressiä voidaan ennaltaehkäistä ja lievittää.

Kuitenkin jossain vaiheessa ihminen huomaa, että pelkkä stressin toistuva purkaminen ei enää aja asiaansa. Ihminen saa todeta, että pelkkä tyyneyteen asettuminen ei enää riitäkään. Hänelle myös tulee tunne, että jotain puuttuu tai jokin asia on vielä selvittämättä. Tämä tunne on monilla läpi elämän, jo lapsesta lähtien. Tämä on tunne siitä, että elämässä täytyy olla jotain muutakin, jotain enemmän tai, että jokin ei ole kohdallaan vaikka elämän olosuhteet voivatkin olla kaikin puolin ihanteelliset.

Tässä kohtaa tulemme vastatusten asian kanssa, joka ei ole kulttuurillemme vielä tuttu. Kyse on niin sanotusta minä-harhasta heräämisestä tai havahtumisesta, joka on keskeinen osa kaikissa ajan koettelemissa itämaisissa mielen harjoittamisen perinteissä. Aivan kuten kaiken mielen harjoittamisen kohdalla niin myöskään heräämiseen ei liity uskonnollisia tai dogmaattisia piirteitä.

Vaikka minä-harhan läpinäkeminen ei vielä ole yleisesti tunnettu osa jooga-meditaatio-mindfulness-kulttuuriamme niin on vain ajan kysymys koska tästäkin tietotaidosta tulee kiinteä osa sitä. Näin on koska ihmisen psykologinen anatomia tai paremmin sanottuna kärsimyksen anatomia sitä edellyttää. Lopulta pelkkä rentoutumis- ja tyyneysharjoittelu ei riitä koska piintynyt käsitys minästä on kaikista merkittävin stressin ja eksistentiaalisen sekaannuksen aiheuttaja.

Kaikkialla puhutaan valaistumisesta, heräämisestä ja havahtumisesta. Eckhart Tollen Läsnäolon Voima-kirja, jossa hän on kertonut omasta heräämistapahtumastaan on myyntimenestys täällä Suomessakin, muiden vastaavien kertomusten ohella. Meillä on siis jo jonkinlainen kuva siitä, että 1. tällainen asia kuin herääminen tai valaistuminen on olemassa ja 2. jotkut ovat sen saavuttaneet ja 3. sillä on merkittävä vaikutus siihen miten me koemme itsemme ja elämämme. Näin todella on, eikä heränneitä ihmisiä eli minä-harhansa lävitse nähneitä ihmisiä tarvitse kaukaa hakea vaan heitä on täällä Suomessakin.

Jos haluat lisäinfoa heräämisestä niin mene Open Heart-nettisivuille, josta löydät selkeät ohjeet heräämisen saavuttamiseksi ja ilmaiseksi ladattavan Hereillä! - ekirjan, joka sisältää yhdeksän suomalaisen heräämistarinat.

http://www.openheart.fi/212

Baba
Viestit: 17
Liittynyt: 07 Tammi 2016 16:42
Viesti:

Re: Heräämisohjaus @ Open Heart

ViestiKirjoittaja Baba » 19 Tammi 2016 17:08

Heränneet kertovat kokemuksistaan:

http://openheartopenheart.blogspot.fi/2016/01/heranneet-kertovat-kokemuksistaan.html

Baba
Viestit: 17
Liittynyt: 07 Tammi 2016 16:42
Viesti:

Re: Heräämisohjaus @ Open Heart

ViestiKirjoittaja Baba » 20 Tammi 2016 17:45

Hereillä! - ekirjan toinen versio on nyt julkaistu! Lataa omasi ilmaiseksi täältä: http://www.openheart.fi/226

Baba
Viestit: 17
Liittynyt: 07 Tammi 2016 16:42
Viesti:

Re: Heräämisohjaus @ Open Heart

ViestiKirjoittaja Baba » 02 Maalis 2016 12:16

Olen tänään saanut 50. Heräämisohjauksen päätökseen ja verifioinut 48. heräämisen! Vau... Se on iso huone täynnä ihmisiä!

Nämä keskustelut viimeisen kahden vuoden aikana ovat olleet sekä hauskaa hommaa ja kovaa työtä, myös hyvin opettavaista. Jotkut dialogit ovat kestäneet vain muutaman tunnin, toiset viikon, jotkut kuukauden ja joitain ei päästy edes aloittamaan koska herääminen tapahtui jo materiaaleihin tutustuessa. Tähän porukkaan sisältyy ihmisiä kaikista taustoista, nuoria ja vanhoja, rikkaita ja köyhiä, isiä ja äitejä, duunareita ja akateemikkoja, gayta ja heteroita... kolmelta mantereelta!

Kaikki nämä ihmiset ovat heränneet alkuperäiseen tietoisuuteensa, ovat tunnistaneet tuon hereillä olevan avaruuden itsessään, joka on ilman ”minää” ja nähneet, että ”itse” on illuusio alusta loppuun. Vau... Muistan niin monia hetkiä kun tämä perustavanlaatuinen tunnistaminen on tapahtunut... Olen tuntenut ne myös omassa kehossani ja mielessäni.

Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat osallistuneet ohjaukseeni... Tämä on ollut melkoinen matka kanssanne ja olen sekä kiitollinen, että nöyrtynyt saatuani mahdollisuuden tehdä sen kanssanne...

Kummarrukseni ja kiitokseni teille kaikille! Nähdään kun nähdään!

Morjens!

Baba, 2.3.2016

Baba
Viestit: 17
Liittynyt: 07 Tammi 2016 16:42
Viesti:

Re: Heräämisohjaus @ Open Heart

ViestiKirjoittaja Baba » 07 Maalis 2016 20:08

Näe ihmisten kasvokuvat ennen ja jälkeen heräämisen. Vastaavaa dokumentointia ei käsittääkseni ole julkaistu missään aikaisemmin.

http://openheartopenheart.blogspot.fi/2016/03/bhumi-study-series-part-6-before-and.html

miisa
Viestit: 253
Liittynyt: 27 Syys 2015 05:49
Viesti:

Re: Heräämisohjaus @ Open Heart

ViestiKirjoittaja miisa » 07 Maalis 2016 20:33

nirbija voi olla vähän vaikeempi saavuttaa

miisa
Viestit: 253
Liittynyt: 27 Syys 2015 05:49
Viesti:

Re: Heräämisohjaus @ Open Heart

ViestiKirjoittaja miisa » 12 Maalis 2016 18:55

mitä muita hyötyjä heräämisestä on

Baba
Viestit: 17
Liittynyt: 07 Tammi 2016 16:42
Viesti:

Re: Heräämisohjaus @ Open Heart

  • Lainaa

ViestiKirjoittaja Baba » 04 Huhti 2016 15:59

Toistaiseksi 51 ihmistä on herännyt Open Heart Heräämisohjauksessa. Lue infot, ohjeet ja lataa ilmainen e-kirja täältä. http://www.openheart.fi/212

miisa
Viestit: 253
Liittynyt: 27 Syys 2015 05:49
Viesti:

Re: Heräämisohjaus @ Open Heart

  • Lainaa

ViestiKirjoittaja miisa » 15 Huhti 2016 19:38

no mitä Patañjali tarkoittaa:

vrttayah pancatayyah klistaklistah

esim. mee kattoo jotain vapaa-otteluu nii siin ei varmaa käy ottelijoiden mieleskään, et hei pitäiskö esim. yrittää tajuta mitä ton mielessä on? miksi sitten Patanjali sanoo, että mielen viittä toimintoa ylittävää asiaa ei voi ymmärtää`?

edit. no periaattees ainoo selitys tolle, on "se" on elukka.


Palaa sivulle “Ilmoitustaulu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija