On ilmoja pidellyt

Näyttää uhkaavasti siltä että haaveeni muuttaa Tampereelle on käymässä toteen. Muutama kuukausi sitten Sri Lankassa mietin että minneköhän päin maailmaa sitä oikein seuraavaksi suunnistaisi? Tampereelle tietysti! Noh, oikeasti pohdin monia erilaisia vaihtoehtoja; olisin esimerkiksi ollut kiinnostunut muuttamaan Amerikkaan Coloradoon tai Washingtoniin. Ainakaan tällä hetkellä se ei tunnu kovin realistiselta mahdollisuudelta, koska minun täytyy taas aloittaa täysin tyhjästä. Joku Keski-Euroopan iso kaupunki kuten Berliini olisi myös ollut mielenkiintoinen vaihtoehto. Minulla on kuitenkin sellainen tunne vatsanpohjassa, että Tampere on juuri oikea paikka minulle. Voiko tuohon tuntemukseen luottaa? Joka tapauksessa minusta on mukava muuttaa Tampereelle. Siskoni epäili että muutan sinne pelkästään siksi koska siellä ei asu tällä hetkellä ketään perheenjäseniäni. Siinä voi olla jotain perää, mutta voisin kyllä ihan hyvin asua Jyväskylässä. Eihän se sitä tarkoita, että joka päivä pitää nähdä sukulaisia.

Ajattelin aloittaa jonkun uuden liikuntaharrastuksen. Olen miettinyt jotain itsepuolustuslajia kuten judoa tai aikidoa. Ilmoittaudun myös johonkin tamperelaiseen shakkiklubiin. Voisin tehdä sivutöitä thain kielisenä asiointitulkkina. Minun thain kielitaitoni ei ole läheskään täydellinen, mutta osaan keskustella arkisista asioista ja lukea vähän. Sen pitäisi riittää kevyempiin hommiin. Jos näitä töitä alkaa löytyä niin silloin olisi tärkeää yrittää pitää kielitaitoa yllä. Harkitsen myös että alkaisin opiskella thain kieltä yliopistossa.

Olen innostunut nettideittailusta. Tarkoitukseni ei kuitenkaan ole haalia mahdollisimman montaa kontaktia, vaan haluan löytää SEN OIKEAN naisen. Onko sellaista edes olemassa? Minulla ei ole tähän vastausta. Olen käyttänyt uuden sukupolven applikaatiota nimeltään Tinder ja se on älyttömän koukuttava. IT’S A MATCH! Sitten tulee sellainen egobuusti…

Tinder app sparks new way to seek romance

The next fad in online dating may not feel like dating at all.

Offering a roulette of potential matches that feels more like a party game than a quest for romance, Tinder, a free mobile app, is taking dating back to the basics.

Founded by University of South California graduates Sean Rad and Justin Mateen, Tinder focuses on the power of first impressions. The design is simple: user profiles display up to five pictures, a first name, age, distance away, mutual friends and mutual interests. Users can dismiss a potential match with the swipe of their finger to the left, or approve with a swipe to the right — an act as swift as glancing someone over at a bar or coffee shop.

Pieneksi ongelmaksi on muodostunut että mitä sitten kun löytää matchin? Pitää yrittää keksiä jotain sanottavaa: ”On ilmoja pidellyt…”. Oikeastaan olen tässä kohtaa aika hyvä koska keksin helposti kirjoitettavaa ja pystyn kirjoittamaan aika nopeasti. Mutta kuinka pitää keskustelua yllä? Kuten sanoin, niin tarkoitukseni ei ole vain kerätä mahdollisimman montaa tykkäystä boostaamaan egoani.

Luostarin ulkopuolella on siis paljon asioita joita en aikaisemmin voinut tehdä. Minusta tuntuu kuin olisin aloittanut kokonaan uuden elämän. On kuitenkin tärkeää pitää realiteetit mielessä.

Me ollaan kuvailtu Anjan kanssa uutta dokumenttia. Meillä on jo aika paljon materiaalia kasassa, mutta tarkoitus on jatkaa kuvauksia ainakin puolen vuoden ajan. Minä olen sanonut, että tästä tulee kaikkein paras yhteinen dokumenttimme tähän menessä. Minä olen ensimmäistä kertaa vähän enemmän mukana avustavana ohjaajana ja suunnittelutyössä. Kuvaaminen käy ihan kunnon työstä ja vaatii paljon kaikenlaista säätöä. Jotkut ihmiset eivät halua olla kameran edessä. Minusta on mukava seurata miten eri ihmiset reagoivat kameran läsnäoloon. Itse en tunne kamerapelkoa. Pelkään enemmän esiintyä suuren yleisön edessä.

16. tammikuuta ilmestyvässä Seura lehdessä on juttu minusta. Minä olen jo nähnyt sen jutun ja mielestäni se oli erittäin hyvä! Suosittelen ehdottomasti lukemaan sen. Harmi vain että Seura lehdellä ei ole nettisivuja joissa juttu ilmestyisi. Pitää kysyä vielä jos sen saisi nettiin jotenkin, koska suurin osa tutuistani kuitenkin sieltä sen mieluusti lukisi.

Google+6Pinterest0Twitter0Facebook16LinkedIn0tumblr
'); });
Loading Facebook Comments ...
'); });