Tanssi läpi elämän

Heräsin tänään todella hyvällä tuulella. Olin heti aamusta lähtien energinen. Sain pitkästä aikaa rahaa tililleni ja minulla oli mahdollisuus käydä shoppailemassa ensimmäistä kertaa Tampereella. Olin jo pidemmän aikaa suunnitellut hankkivani sähkötupakkaa mutta minulla ei ole ollut siihen vielä varaa. Tässä lähellä sattuu olemaan tupakkakauppa ja olin jo aikaisemmin pannut merkille näyteikkunassa olevan sähkötupakkamainoksen. Kaupassa sain kuulla että Suomessa sähkötupakan myynti on kielletty ja ostaa saa vain hyörystimiä ja jonkinlaisia nikotiinittomia nestepatruunoita. Nikotiinipitoiset nesteet pitää tilata erikseen netistä.

HUOM: 1.1.2012 voimaan tulleen lakimuutoksen jälkeen sähkötupakan ja nikotiinia sisältävien nestepatruunoiden tilaaminen omaan käyttöön ulkomaisista ETA-alueella sijaitsevista nettikaupoista on edelleen täysin laillista ja sallittua.

Tarkoitukseni on lopettaa tupakointi ja olen päässyt tässä projektissa hyvään alkuun; olen ollut jo kolmisen viikkoa lähes kokonaan polttamatta. Nyt kun nuuskani loppuivat niin sähkötupakka olisi ehkä ollut hyvä korvike.

En syönyt tänään ollenkaan aamupuuroa vaan suuntasin sen sijaan läheiseen pizzeriaan. Olin suunnittellut käyväni pizzalla varmaan jo viikon ajan, mutta taloudelliset tekijät ovat saaneet minut noudattamaan erityistä varovaisuutta tarpeettomien ravintolavierailujen suhteen. Sähkötupakan sijaan kävin ostamassa uudet kuulokkeet. Vanhat iPhonen nappikuulokkeeni kuolivat lopullisesti viime viikolla. Vähän aikaa olin hukassa ilman niitä. Päätin ostaa kerralla vähän paremmat kuulokkeet joita voisin käyttää myös kotona läppärin kanssa. Olin niin hauskaa kuunnella musiikkia että lähes tanssin Tampereen keskustan läpi kävelessäni.

Pääsin ensimmäistä kertaa Nääshallille asti. Muille kuin tamperelaisille mainittakoon että kyseessä on keskustassa sijaitseva liikuntahalli. Nimi on vähän kuin sen afrikkalaisen pojan nimi ala-asteella joka kuulosti samaan aikaan hämmentävältä ja koomiselta. Ilmoitustaululla oli julisteita joissa kerrottiin että nyt olisi menossa muutaman eri budolajin alkeiskurssit. Harkitsen että lähden mukaan johonkin niistä. Tällä kertaa kävin kuitenkin vain kuntosalilla uusien kuulokkeiden kanssa. Lähes tanssin sielläkin kuunnellesani musiikkia. Minusta oli jo vähän aikaa tuntunut siltä että vatsan seudulle on päässyt kertymään tarpeetonta massaa, ja Nääshallin vaaka antoi tukea epäilykselleni. Sain tästä lisämotivaatiota urheilla vähän enemmän ja syödä vähän vähemmän (varsinkin iltaisin). Toisaalta minusta ei tunnu siltä että olisin mitenkään huonossa kunnossa, päinvastoin.

En tehnyt mitään älytöntä reeniä tänään koska kehoni ei ole tottunut kaikkiin kuntosalin laitteisiin. Vanhasta muistista tiedän ettei kannata puskea liikaa ensimmäisenä salipäivänä, tai muuten seuraavana aamuna saa kärsiä jäykkyydestä. Varovaisuudesta huolimatta huomaan että lihakset ovat silti väsyneitä.

Palasin kotiin videovuokraamon kautta ja mukaan sieltä lähti Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous jonka varmasti melkein kaikki ovat nähneet. Se oli paljon parempi elokuva kuin muistin. En ole varma olenko edes nähnyt koko elokuvaa, niin freshiltä se tuntui. Vanhana Monkey Island pelien fanina maagisten merirosvojen piinaama maailma on minulle hyvin tuttu ja rakas.

En ole viime aikoina hirveästi puhunut enää nettideittailuun liittyvistä asioista. Tämä johtuu siitä että nämä asiat tuntuvat usein melko henkilökohtaisilta enkä ole varma mitä sanoa ja mitä ei. Sillä rintamalla kaikki on kuitenkin mennyt oikein hyvin. Olen tällä hetkellä tauolla uusiin ilmoituksiin vastailusta. Olen tavannut kolme Tinderin kautta tapaamaani naista ja viimeisen kanssa olemme edelleen tekemisissä.

About the author

Santeri Sulo Akseli Ahola Santeri Sulo Akseli Ahola

Share on Google+7Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook8Share on LinkedIn0Share on Tumblr
'); });
Loading Facebook Comments ...
'); });